Ce anvelope de iarnă să aleg, și de ce Nokian?

Nokian Tyres este cel mai nordic producător de anvelope din lume. Promovează și facilitează conducerea în condiții de siguranță! Este singurul producător de anvelope care se concentrează pe produse destinate condusului in contiții exigente de iarnă grea. Anvelopele inovatoare pentru autoturisme, camioane și utilaje grele sunt comercializate în principal în zone cu zăpadă, păduri și condiții dificile de conducere cauzate de anotimpuri diferite. Ei își dezvoltă produsele cu obiectivele de siguranță durabilă și respectarea mediului pe tot parcursul ciclului de viață al produsului.

               Nokian Tyres folosește numai uleiuri purificate în producția de anvelope – fără substanțe chimice toxice sau cancerigene. Nokian Tyres este un pionier al respectării mediului în domeniul său și este primul producător de anvelope din lume care a introdus uleiuri purificate, cu conținut scăzut de aromă în producția sa, totul fără a compromite aderența și siguranța anvelopelor.

Am pregătit pentru voi o listă cu modelele de iarnă de la Nokian:

Noul Nokian Snowproof P este o combinație sportivă și modernă de manevrabilitate, performantă și aderență de iarnă. Recomandată pentru situațiile zilnice de conducere, schimbările bruște de bandă sunt gestionate cu ușurință datorită tracțiunii avansate, distanțele de oprire mai scurte și siguranța la viraje îmbunătățită.

Nokian Snowproof. Noul produs emblematic de la inventatorul anvelopei de iarnă. Experimentați controlul total, siguranța superioară și senzația de conducere echilibrată în toate condițiile.

Anvelopa de iarnă Nokian Hakkapeliitta R3, fără crampoane metalice, are echilibrul perfect de siguranță și confort. Se adaptează la toate variațiile meteorologice, oferind o aderență neîncetată și făcând conducerea controlată, precisă și plăcută. Nokian Hakkapeliitta R3 este alegerea perfectă pentru șoferii care apreciază siguranța de primă clasă, confortul unic de conducere și conducerea mai ecologică.

Nokian WR A4 combină în mod optim manevrabilitate, performantă și aderență in conditii de iarnă moderată. Oferă conducere echilibrată în condiții meteorologice în schimbare rapidă pentru mașinile sportive.

Nokian WR D4 este o anvelopă de iarnă versatilă concepută pentru o conducere sigură și echilibrată pe drumuri umede și înzăpezite. Previne acvaplanarea datorită designului benzii de rulare unic. Cea mai bună aderență pe drumurile acoperite cu zăpadă!

Nokian WR D3 oferă aderență de primă clasă și manevrabilitate excelentă pentru condițiile variate de iarnă din Europa Centrală. Se comportă excelent pe toate tipurile de carosabil, fiind ideale și pentru iernile mai „călduroase”, predominante de ploaie si lapoviță

Așadar, Nokian detine doua facilitati de productie în Finlanda, unde se afla si sediul central și în apropiere de St. Petersburg, dat fiind si de faptul ca Rusia reprezinta cea mai mare piata de desfacere pentru anvelopele de iarna.  La momentul actual productia este concentrata in principal in fabrica din Rusia, datorita costurilor de productie mai reduse, 86 % din anvelopele pentru automobile fiind produse aici si 70% din productie fiind destinata exportului in 35 de tari.

               Un factor important ce sta la baza succesului companiei si continuele inovatii aduse anvelopelor de iarna il reprezinta baza de teste permanenta pentru anvelopele de iarna de la Ivalo din apropierea cercului polar.

               Nokian vă oferă o gamă variată de anvelope de încredere, durabile, din care fiecare client poate să își aleagă anvelope potrivite pentru stilul lui de conducere. La Mobauto găsiți toate dimensiunile produse de Nokian, la cele mai bune prețuri.

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *