Cumpărați anvelope de iarnă de la specialiști în anvelope

Anvelopele sunt acum peste tot – în magazinele de electrocasnice,supermarketuri, la colțul blocului, în reprezentanțele auto, pe Internet. Uităm adesea că anvelopele sunt un lucru esențial al siguranței vehiculului și că proprietățile și calitatea lor contribuie la confortul și stabilitatea la volan.

               Din motive de siguranță, ar trebui să cumpărați anvelope numai din magazinele specializate pentru anvelope – fie fizice, fie online- acolo veți găsi sfaturi competente, servicii prietenoase și servicii perfecte.

               Încercați- specialiștii în anvelope la 0742.920.119 vom găsi anvelopa perfectă , aceasta este selectată în funcție de cerințele dvs. – stilul de conducere, kilometrajul parcurs in timpul unui an și cerințele specificate de producatorul mașinii.

Ne întâlnim tot mai des cu întrebarea: Cât de vechi pot fi anvelopele noi?

Determinați vârsta anvelopei:

               Conducătorii auto trebuie să urmărească vârsta anvelopelor- vârsta anvelopei este ștampilată pe peretele lateral al anvelopei sub forma unui număr DOT format din patru cifre. Dacă există un 1521 după „DOT” aceasta înseamnă că anvelopa a fost produsă în a 15-a săptămână calendaristică a anului 21(citiți: 2021).

               Nu există un temei legal pentru vârsta anvelopelor. Dar în Uniunea Europeană reglementează doar adâncimea minimă prescrisă de profil (1,6 mm).

               Cu condiția să fie depozitată în mod corespunzător și profesional, o anvelopă este considerată nouă până la 5 ani. În cazul anvelopelor neutilizate care nu au mai mult de 5 ani, achiziționarea și montarea pe mașină nu influentează în niciun fel calitatea lor din punct de vedere tehnic.

               Calitatea anvelopelor joacă un rol important pentru siguranța șoferului și a altor utilizatori ai drumului și nu trebuie neglijată!

               Clientul de multe ori nu vede o diferență între o anvelopă de înaltă calitate și un produs ieftin, diferențele se observă drastic în situați neprevăzute. Un vehicul modern, care este echipat cu toate sistemele de asistență a șoferului, își pierde siguranța dacă este echipat cu anvelope de calitate scăzută.

               După cum sugerează și numele, anvelopele ieftine sunt mai ieftine decât anvelopele de calitate. Cu toate acestea, costurile reduse de achiziție se pot dovedi ulterior a fi o eroare. Uzura mai mare și, prin urmare, o durată de viață mai scurtă, precum și o rezistență mai mare la rulare fac ca o anvelopă aparent ieftină să fie mai scumpă. Când aveți dubii sau vă limitează bugetul, cumpărați anvelope ieftine de calitate (adica un brand premium cu o vechime de 1-3 ani,depozitate corect, de obicei sunt mai ieftine cu pâna la 30% dar calitatea fiind aceeași) , nu aruncați banii pe anvelope ieftine sau și mai proaste-resapate, în final o să cheltuiți mai mult!

               Cumpără în siguranță: primește sfaturi de la experți reali și cumpără-ți anvelopele de la dealeri specializați în anvelope. Pentru că în comerțul cu anvelope ocupăm un loc fruntaș, puteți să obțineți nu numai produse de calitate la un preț corect, ci și servicii profesionale la punctul nostru de lucru din Sibiu, Str Malului nr 6 .

               Siguranța ta pe șosele e importantă pentru noi!

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *